Bij Huismerk is elke adviseur Max Verstappen

0

Dit jaar viert het full-serviceconcept Huismerk haar derde verjaardag. Tijd voor een interview met directeur Tony Stam. Hij vergelijkt het full-serviceconcept graag met de pitstop in de Formule 1. De adviseur als Max Verstappen aan het stuur, de mensen van Huismerk er omheen.

Op 1 september 2015 introduceerde financiële dienstverlener Romeo het full-serviceconcept Huismerk. Het biedt financieel adviseurs een volledig pakket aan van bemiddelingswerkzaamheden, ondersteuning bij het doorlopen van het complianceprogramma en het behouden van klanten, tot aan een breed aanbod geldverstrekkers, verzekeringen, bankgaranties, consumptieve kredieten en notariële en taxatie services.

Sinds februari hebben financieel adviseurs ook toegang tot het volledige portfolio van NNEK voor vermogensopbouw. De pijplijn is daarmee nog niet leeg. Op stapel staan dienstverlening op het gebied van mediation en HR-ondersteuning voor de adviseur als ondernemer.

Serviceformule

Huismerk wil liever niet vergeleken worden met andere serviceproviders, maar een franchiseorganisatie wil het ook niet zijn. Volgens Stam is Huismerk het beste te omschrijven als een serviceprovider met alle voordelen van een franchiseorganisatie, ofwel een full-serviceformule.

Stam: ”Je kunt Huismerk vergelijken met een Formule 1 pit crew. Onze mensen staan klaar voor de adviseur zodat die zich volledig kan richten op het adviseren en de klantrelatie. Alle procesmatige zaken kan hij overlaten aan de professionals bij Huismerk. Zo doet iedereen in de keten waar hij goed in is. De full-serviceformule zorgt ervoor dat de adviseur snelheid kan maken, maar wij bepalen niet hoe de adviseur over het circuit moet racen. De adviseur zit zelf achter het stuur. Bij Huismerk zijn alle ingrediënten van een franchiseformule aanwezig, maar deze zijn door de leden facultatief af te nemen. Geen langdurige contracten, maar maandelijks opzegbaar. Dat verplicht je als organisatie tot het continu leveren van een goede service aan de leden.”

Lees het hele interview met Tony Stam in de nieuwe e-InFinance

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.