Huismerk

 

Huismerk: voor adviseurs die meer willen voor minder.

Meer voor minder, zo kun je Huismerk het beste omschrijven. De formule geeft adviseurs onbeperkt toegang tot meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers zonder dat je hoeft te betalen voor de aanvraag van een hypotheek. En als een aanvraag niet passeert, betaal je ook geen annuleringskosten. Extra services zoals taxaties, bankgaranties, vermogensopbouw, toegang tot notarissen en oplossingen voor het verduurzamen van woningen, zijn allemaal bij het pakket inbegrepen.

De vraag uit de markt

De adviseur die op zoek is naar een zo breed mogelijk aanbod, kan terecht bij Huismerk. Dat daar veel behoefte aan is, kwam naar voren in een onderzoek onder hypotheekadviseurs door Adviesbureau Fred de Jong. Veruit de meeste hypotheekadviseurs gaan in zee met een serviceprovider om de deur te openen naar meer geldverstrekkers. Daarnaast wordt concrete ondersteuning bij complexe dossiers en lastige vraagstukken ook bijzonder gewaardeerd.

Het antwoord van Huismerk

De formule van Huismerk, speelt volledig in op de wensen van deze grote groep hypotheekadviseurs. Huismerk maakt het mogelijk om onbeperkt gebruik te maken van het ruime aanbod aan geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers, zonder dat je vastzit aan verplichte dossierhulp of rekening moet houden met hoge annuleringskosten. Je betaalt een vaste, lage prijs per maand, dat te vergelijken is met het gemiddelde bedrag dat je elders voor de begeleiding van 1 hypotheekdossier afrekent. Daarbij komt dat het abonnement per maand gewoon opzegbaar is.

Alle tools voor een betere service

Bij Huismerk krijgen adviseurs dus toegang tot nagenoeg alle geldverstrekkers waaronder ook de Vastgoedhypotheek. Bovendien kunnen zij gebruik maken van de Huismerk vraagbaak en FinTool eXpert om complexe vraagstukken voor te kunnen leggen aan een sparringpartner. Praktische informatie over product- en acceptatiemogelijkheden van alle verkrijgbare hypotheken, is snel gevonden dankzij de toegang tot de Moneyview voorwaardenvergelijker Advisa Hypotheken, dat eveneens inbegrepen is.

Gebruik het workflow systeem Accelerate

Wanneer de adviseur kiest voor Huismerk Comfort krijgt de adviseur naast het brede assortiment ook een Accelerate licentie. Accelerate is hét digitale platform voor hypotheekbemiddelaars. Het verbindt de hele keten en biedt efficiëntie, overzicht en gemak. Hierdoor kun jij je richten op het belangrijkste: je klanten. Je biedt hen superieure digitale dienstverlening, inzicht en overzicht en zorgt dat ze sneller bij de notaris zitten. Met Accelerate heb jij de controle. Bovendien verrijkt Accelerate je kennis van de branche en je bedrijf, met unieke inzichten uit je eigen systeem. Zo helpen we je vooruit. In de hoogste versnelling. Accelerate. De kortste weg naar de notaris.

Gun je klanten het beste advies

Bij Huismerk bespaar je dus aanzienlijk op je kosten en til je je advies naar een hoger professioneel niveau.

Meer weten?

Deel dit artikel
< Terug naar het partners overzicht