HUISMERK

 

HUISMERK

Slimme financieel adviseurs kiezen voor HUISMERK

Een slimme adviseur richt zich op zijn kernactiviteit: het verlenen van klantadvies. Zonder zich zorgen te hoeven maken over tijdrovende bemiddelingswerkzaamheden, toegang tot de beste producten, compliancy, klantbehoud en het werven van nieuwe klanten.

Wil jij je concurrenten een stap voorblijven? En ben je benieuwd hoe je je jouw kantoor (kosten)efficiënter kunt inrichten? Met de full service formule HUISMERK als partner heb je alle ruimte om je te richten op het adviseren van klanten. Zo helpen we je met tijdbesparende services, het vinden van nieuwe klanten en een uitgebreid assortiment.

Kies zelf wat bij je past

Het is prettig dat je zelf kiest welke ondersteuning het beste bij je past. En op welk moment. Van ons krijg je geen ingewikkeld contract met een lange opzegtermijn; wij bieden je een flexibele samenwerkingsovereenkomst dat maandelijks opzegbaar is. Net zo makkelijk! En of je HUISMERK op de gevel wilt? Die keuze laten we aan jou!

Meer informatie?

Wil je meer weten over HUISMERK, vraag dan het informatiepakket aan of maak een vrijblijvende afspraak met een accountmanager.

Heb je een specifieke vraag, neem dan contact op met Desirée Naumann van Sales Support via:

Telefoon: +31 88 766 3870
E-mail: salessupport@huismerk.nl 
Website: www.hetnieuweadviseren.nl

Deel dit artikel
< Terug naar het partners overzicht

Nieuws van HUISMERK