Moneyou Hypotheek beschikbaar via Huismerk en Basic Serviceproviding

0

Moneyou heeft een volmacht gegeven aan MO.servicing (onderdeel van Romeo Financiële Diensten) voor het beoordelen en offreren van de Moneyou Hypotheek. Daarmee komt deze hypotheek beschikbaar via Romeo-labels Huismerk en Basic Serviceproviding.

De Moneyou Hypotheek is al aan te vragen bij franchiseketens De Hypotheker, De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Hypokeur, Van Bruggen Adviesgroep en Hypotheek Visie, en via serviceprovider VCN Hypotheek Service. Middels de volmacht van midoffice-dienstverlener MO.servicing worden daaraan dus ook de twee serviceproviders van Romeo toegevoegd. Via Huismerk of Basic Serviceproviding komt een Moneyou-hypotheekaanvraag binnen bij MO.servicing, dat een eerste akkoord kan geven.

Daniël Nieuwenhuizen, manager marketing en sales van Romeo: “We zijn er trots op dat Moneyou met deze stap de kwaliteit van MO.servicing bevestigt én tegelijkertijd de kwaliteit van ons distributiekanaal met de merken Huismerk en Basic Serviceproviding waardeert.”

Edwin Janssen (foto), Manager relatiemanagement bij Moneyou, is eveneens blij met deze toevoeging. “Samen met hen kunnen wij het intermediair nog beter bedienen en de klantbeleving optimaliseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.