Uitbreiding prepaid autopolis Bundelz

0

De proef met prepaid autoverzekering Bundelz wordt uitgebreid naar 1.000 gebruikers. Met Bundelz koopt de autobezitter een bundel waarmee hij voor 1.000 kilometer verzekerd is. Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden dat Bundelz ontwikkelt, startte de eerste proef in juni 2017.

Onderdeel van de uitbreiding is de nieuwe Bundelz app. Hiermee kan de gebruiker zien hoeveel kilometer hij nog tegoed heeft. Ook zit er een ‘vind mijn auto terug’-functie in de app. Als de aangekochte 1.000 kilometer is verbruikt, wordt automatisch een nieuwe bundel aangekocht. Zo zorgt de app ervoor dat de gebruiker niet onverzekerd raakt.

Van proef naar product

Naast deze app komt er ook een nieuwe bundel speciaal voor de af&toe rijder met weinig schadevrije jaren. Uit de eerste fase van de pilot blijkt namelijk dat deze groep af&toe rijders meer divers is. Bij blijvend succes wordt Bundelz medio 2018 op de markt gebracht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.