NN start online portaal voor slachtoffers letselschade

0

Het Letselschadeportaal van Nationale-Nederlanden voor slachtoffers is vanaf vandaag online.

Volgens NN kunnen slachtoffers in het portaal eenvoudig de afwikkeling van hun schade volgen, documenten uploaden en communiceren met hun letselschadebehandelaar. “Slachtoffers zijn vaak geen klant bij de verzekeraar en kunnen nu via het portaal beter bijgestaan worden in de afwikkeling van hun letselschade. Na het oplopen van letsel door een ongeval, komt er veel op het slachtoffer af. Ook kan de afwikkeling van een letselschade ingewikkeld zijn en lang duren. Met het Letselschadeportaal willen we de schade zo snel en transparant mogelijk afwikkelen voor het slachtoffer. Dit doen ze achter een veilige inlogomgeving met iDIN.”

Slachtoffers met licht letsel

Deze eerste versie van het Letselschadeportaal zal voornamelijk gebruikt worden door slachtoffers met licht letsel. De letselschadebehandelaar van NN bekijkt op basis van enkele criteria of een slachtoffer in aanmerking komt voor het afhandelen van de schade via het Letselschadeportaal. NN breidt het Letselschadeportaal daarna geleidelijk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.