Tony Stam naar De Vacature Makelaar

0

Tony Stam versterkt het team van De Vacature Makelaar als relatiemanager. De Vacature Makelaar bedient het bank- en verzekeringswezen op het gebied van detachering en werving & selectie, waarbij de focus ligt op vacatures binnen de wft. Stam was eerder directeur van de Huismerk-formule.

In zijn nieuwe functie zal Tony stam zijn dertig jaar ervaring in de financiële dienstverlening inzetten om nieuwe en bestaande relaties van De Vacature Makelaar te bedienen. Die klanten zijn intermediairs, serviceproviders, banken en verzekeraars.

ReFlex verder als De Vacature Makelaar

De Vacature Makelaar heeft de naam van detacheringsbureau ReFlex Personeel per 1 januari 2021 omgedoopt tot De Vacature Makelaar. Het bureau voor detachering, werving en selectie van schade- en assurantiepersoneel werd in 2019 overgenomen van de eigenaren Martin Hesselberth en Jan Schrijver. Sinds die overname is ReFlex Personeel zelfstandig blijven opereren naast De Vacature Makelaar. “Beide labels onder één naam is een logische vervolgstap. Ons merk is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat vraagt om een duidelijke marktpositionering richting de buitenwereld”, aldus Martijn Reckman. Hij vormt samen met Michiel van Witzenburg de directie van De Vacature Makelaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.