De Vacature Makelaar lanceert Vacaturepunt

0

Recruitmentbureau De Vacature Makelaar heeft zijn nieuwe vacaturewebsite vacaturepunt.nl gelanceerd. Bij Vacaturepunt ligt de nadruk op vacatures binnen het Wft-domein. Samen met de recente fusie met ReFlex Personeel wil het bedrijf verder doorgroeien als specialist binnen de financiële dienstverlening.

“We merkten dat er voor werknemers binnen het Wft-domein nog weinig opties waren om binnen hun vakgebied vacatures te zoeken. Met Vacaturepunt willen we deze wens en vraag graag vervullen”, aldus Martijn Reckman van De Vacature Makelaar. “Met relevante filteropties, waaronder op Wft-diploma’s, vind je binnen een paar klikken vacatures binnen je eigen specialisme.”

Persoonlijke aanpak

De Vacature Makelaar behandelt sollicitanten via Vacaturepunt met de grootste zorg. Reckman: “Werving en selectie houdt niet op bij een sollicitatie, daar begint het juist. Vanuit de persoonlijke aanpak bij De Vacature Makelaar willen we met al onze relaties, zowel klanten als professionals, een lange termijnrelatie opbouwen en dat is bij Vacaturepunt niet anders.”

Eigen portaal

Reckman: “Alle sollicitanten hebben toegang tot hun eigen portaal, waarin hun sollicitaties makkelijk en overzichtelijk worden weergegeven. De snelle digitale interactie met recruiters zorgt ervoor dat we vooral in deze krappe arbeidsmarkt snel kunnen schakelen tussen de professional en de opdrachtgever.”

Met of zonder dienstverlening

“Naast dat Vacaturepunt een zeer geschikt medium is om de zoektocht te starten naar een nieuwe baan, wordt er ook hard gewerkt om het mogelijk te maken voor werkgevers om zelf vacatures te plaatsen, met of zonder de dienstverlening van De Vacature Makelaar. Zo krijgen werkgevers toegang tot ons netwerk zonder dat hier een fullservice dienstverlening aan te pas hoeft te komen”, zegt Reckman.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.