SwimforTim gaat door in 2019

0

SwimforTim gaat ook in 2019 activiteiten organiseren om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Op het programma staat de derde editie van het SwimforTim diner op 1 juli 2019 en de beklimming per fiets of te voet van de Mont Ventoux in Frankrijk op 29 mei.

De combinatie van acties vanuit de SwimforTim organisatie hebben dit jaar in totaal al 125.000 euro opgebracht. Reden temeer om hiermee door te gaan. Het SwimforTim diner op 1 juli 2019 levert de Stichting ALS Nederland per couvert 150 euro op. In de Glazen Ruimte te Maarssen is plaats voor een kleine 200 man.

Tim van den Berg

In het najaar van 2015 werd bij Tim van den Berg ALS geconstateerd en sindsdien zetten zijn collega’s bij de Flexfront Groep zich in om geld in te zamelen voor de Stichting ALS Nederland. In totaal hebben zij al ruim drie ton gedoneerd ten behoeve van het wetenschappelijk onderzoek. Tim overleed vandaag precies een jaar geleden, hij kon nog aanwezig zijn bij de succesvolle eerste editie van het Swim for Tim diner. Dit jaar was zijn familie opnieuw aanwezig bij het diner.

Tour du ALS 2019

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ stonden medewerkers van FlexFront en Nationale Waarborg, businesspartners, klanten en familie en vrienden van Tim van den Berg, op 31 mei aan de voet van de Mont Ventoux. Helaas bleek door de bizarre weersomstandigheden de geplande beklimming van de Mont Ventoux uiteindelijk te gevaarlijk en moest worden uitgeweken naar de naastgelegen Col du Madeleine. Maar de KlimforTim-actie bracht desalniettemin 82.771 euro op.

Daarom is team Klim for Tim volgend jaar weer present tijdens de Tour du ALS op woensdag 29 mei 2019. Inmiddels zijn de eerste 25 deelnemers in training. Er is accommodatie geboekt in Frankrijk voor 50 personen. Er is dus nog plaats in de bus. Aanmelden kan via sponsor@swimfortim.nl

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.