Vier het leven tijdens Swim for Tim diner

0

Op maandagavond 1 juli 2019 gaan de medewerkers van FlexFront Groep en Nationale Waarborg voor de derde keer onder begeleiding van een topchef een prachtig 4-gangen Swim for Tim diner voorbereiden en uitserveren. Deze editie is gekozen voor Leerhotel het Klooster in Amersfoort.

Het gehele diner, inclusief organisatie, (nieuwe) locatie en ingrediënten wordt gesponsord door een aantal partijen die de Swim for Tim organisatie en het goede doel een warm hart toedragen. Dit bijzondere restaurant voor één dag biedt plaats aan 200 gasten. Gastheer is acteur Loek Peters en radio-dj Gerard Ekdom zal ook dit jaar de Swim for Tim live veiling leiden.

Jij kunt een van de gasten zijn, er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar. Voor een all-in bijdrage van 150 euro per couvert – dat volledig ten gunste komt van Stichting ALS Nederland – krijg je een prachtig vier gangen diner, inclusief een voortreffelijk wijnarrangement dat is samengesteld door het team van Smaakmakend. Een hele tafel reserveren kan natuurlijk ook. Het programma start om 18.00 uur met de ontvangst en eindigt rond 22.00 uur.

Reserveren kan door een e-mail te sturen naar sponsor@swimfortim.nl. Vermeld u uw naam, het aantal personen waarmee u wilt deelnemen aan het diner en het factuuradres.

Veiling

Tijdens de eerste editie wist Ekdom 14.000 euro bijeen te hameren. De veiling van 2018 was een nog groter succes en leverde ruim 16.000 euro op. Ook tijdens deze derde editie van het Swim for Tim diner wordt er weer een Swim for Tim veiling georganiseerd. Een deel van de items worden via de website geveild, het ander deel in een live veiling tijdens het Swim for Tim diner op 1 juli. De organisatie is nog op zoek naar ‘fijne, gave, toffe en/of unieke’ veiligitems. Heb jij een leuk item in de aanbieding voor Stichting ALS? Mail dan naar sponsor@swimfortim.nl of bel de organisatie op 030 600 5120.

Hele branche aan tafel

Tijdens de eerste twee editie van het SwimforTim diner in 2017 mocht het team ruim 160 gasten verwelkomen in het restaurant van Flexfront-collega Tim van den Berg. Vertegenwoordigers van geldverstrekkers, verzekeraars, servicers, borgmaatschappij, hypotheekketens, ongebonden intermediair, softwarehuizen, consultants, accountants, makelaars, vrienden en familie van Tim. Om een te vroeg ‘uitverkocht’ voor te zijn, heeft de nieuwe locatie in Amersfoort meer plaatsen beschikbaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.