Streep door verzekeringslabel NowGo

0

NowGo is het eerste Reaal-label dat na de overname door Nationale-Nederlanden van de markt wordt gehaald. Nieuwe polissen worden niet meer gesloten en bestaande polissen worden aan het einde van het verzekeringsjaar beëindigd en overgezet naar een OHRA-product.

Nationale-Nederlanden – waarvan OHRA deel uitmaakt – is sinds 2 april 2020 eigenaar van VIVAT Schadeverzekeringen. Klanten van de VIVAT-labels ‘Reaal Dier & Zorg’, ‘nowGo’, ‘RouteMobiel’ en ‘Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden’ worden ondergebracht bij OHRA. Naar verwachting wordt in het laatste kwartaal van 2020 gestart met het overzetten van de polissen. Het is nog niet duidelijk of al deze namen opgaan in het OHRA-label en uit het straatbeeld verdwijnen.

Streep door nowGo

Het digitale VIVAT-label nowGo werd eind 2017 geïntroduceerd voor de doelgroep jongvolwassenen. Al snel daarna gingen ook de VIVAT-labels Route Mobiel verzekeringen Proteq en Zelf onder deze naam verder. Nu is het nowGo dat als eerste label van de markt verdwijnt na de overname van VIVAT Schadeverzekeringen. Voor nieuwe aanvragen verwijst de website inmiddels door naar OHRA. Bestaande klanten ontvangen twee maanden voor de einddatum van hun verzekering een persoonlijk bericht van nowGo over de beëindiging van de verzekering en de overzetting naar OHRA. Daarbij verstrekt OHRA al de eerste informatie over een aanbod voor een nieuwe verzekering. Dit aanbod ontvangt de klant enkele weken later en sluit aan op de einddatum van de verzekering bij nowGo. In september ontvangen de eerste klanten bericht over de beëindiging van hun polis, de laatste klanten ontvangen dit bericht in september 2021.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.