NN biedt kleine werkgever duurzame inzetbaarheid

0

Nationale-Nederlanden en Virta, een dochteronderneming van Robidus, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die gaat bijdragen aan het vergroten van duurzame inzetbaarheid van personeel bij werkgevers met 100 tot 500 werknemers.

Nationale-Nederlanden en Robidus werken al langer samen in het vergroten van duurzame inzetbaarheid bij werkgevers met meer dan 500 dienstverbanden. Door de nieuwe samenwerking komt de gezamenlijke dienstverlening, via bij Virta aangesloten partners, ook beschikbaar voor kleinere werkgevers die 100 tot 500 werknemers in dienst hebben.

Extra ondersteuning

De gebundelde expertise en dienstverlening ondersteunt werkgevers en hun personeel met uitval preventie, casemanagement voor verzuim en WIA, benutting van participatie regelingen en het afdekken van de bijbehorende risico’s. Werkgevers en werknemers ontvangen deze ondersteuning naast de traditionele werkwijze met bestaande arbodiensten en het UWV voor het vergroten van duurzame inzetbaarheid.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.