Nieuwe directieleden moederbedrijf Qualiora  

0

KroonRaad is de groepsholding van onder meer Qualiora Groep. Om de groei van de organisatie in goede banen te leiden, wordt de directie van KroonRaad per 1 augustus 2019 uitgebreid met Pim Peeters (40). Hij wordt verantwoordelijk voor de portefeuille ‘Organisatie & Verkoop’

De formules die onder het in Veldhoven gevestigde KroonRaad vallen hebben een samenwerking met 370 intermediairbedrijven en een bruto omzet van 5,8 miljoen euro. Pim Peeters (l) vormt samen met oprichter/DGA Robert van den Broek (r) het directieteam. Later dit jaar zal nog een commercieel directeur aan het directieteam worden toegevoegd.

Geen eenheidsworst

Onder de Qualiora Groep vallen de formules Financieel Zeker, Zorgeloos Wonen, YourHypotheek, De Hypothekelaar en Xenter, alsook het volmacht assuradeurenbedrijf Slimm Verzekerd en de hypotheekservicer Rapid Office. Werken vanuit meerdere ‘formules’ is een bewuste keuze, zegt Van den Broek. “Niet iedere adviseur wil hetzelfde. Daarom hanteren wij meerdere werkwijzen, zodat we beter kunnen segmenteren naar de behoefte van de adviseur en toch schaalvoordelen behalen. Daarbij staat met behoud van eigen identiteit van de adviseur bij ons voorop.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.