Aankoopkosten verzekerd bij Garantiestelling BNP Paribas Cardif

0

BNP Paribas Cardif is, naar eigen zeggen, de eerste aanbieder in Nederland die de aankoopkosten van een woning verzekert als de koop onverwachts niet doorgaat. Deze dekking wordt aangeboden bij de Garantiestelling en is aan te vragen via de Elements-software van Faster Forward.

De kosten voor het taxatierapport, het hypotheekadvies, het bouwkundig rapport, de premie voor de Garantiestelling en de annuleringskosten van de kredietverstrekker vallen onder de dekking van deze verzekering. En worden dus vergoed als de koop van de woning onverwachts niet doorgaat en de Garantiestelling wordt ingeroepen. Deze dekking is op mede-initiatief van Qualiora Groep ontwikkeld (bekend van de franchiseorganisatie Financieel Zeker en inkooporganisatie De Hypothekelaar).

Meer zekerheid

“Met deze introductie bieden wij kopers nog meer zekerheid bij de aankoop van een woning. Innovatie is voor ons erg belangrijk en dit sluit volledig aan bij onze missie om verzekeren toegankelijker te maken. Ik ben daarom erg trots dat wij de eerste aanbieder zijn in Nederland die de aankoopkosten verzekert bij een Garantiestelling”, aldus Guido Wassink, Head of Sales & Business Development BNP Paribas Cardif in Nederland.

Elements

Wassink: “Deze (bank)garantie is door adviseurs en bemiddelaars aan te vragen via Elements. Met één druk op de knop wordt de aanvraag automatisch met de benodigde informatie gevuld en ontvangt de klant een e-mail om via de Mijnomgeving (Digimap) de aanvraag af te ronden. Dankzij de uitstekende beveiliging van het login- en verificatieproces van de Mijnomgeving, is een aparte handtekening niet meer nodig en kan de klant de aanvraag eenvoudig goedkeuren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.