Nieuwe consultatie PE-examens 2019

0

CDFD heeft de internetconsultatie van de Regeling van de Minister van Financiën tot wijziging van de Regeling eindtermen en toetstermen examens financiële dienstverlening Wft opengesteld. In deze regeling stelt de minister van Financiën de inhoud van de PE-examens 2019 vast.

Van 13 juni tot en met 17 juli 2018 kon de markt ontwikkelingen bij het CDFD aangedragen. Na een selectie van deze bijdragen heeft het CDFD het adviesdocument ‘Wft-PE Ontwikkelingen 2019’ aan de minister aangeboden. Op basis van dit advies wordt de ministeriële regeling gewijzigd. De wijziging van de regeling wordt nu door het ministerie van Financiën geconsulteerd.

Eind 2018 definitief

Door een reactie te geven op deze consultatie kunnen marktpartijen invloed uitoefenen op de inhoud van de PE-examens. Eind 2018 stelt de minister de Wft Ontwikkelingen 2019 definitief vast. Na publicatie hiervan door het CDFD, worden de ontwikkelingen vanaf 1 april in de initiële – en PE-examens verwerkt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.