CDFD vraagt branche om PE-actualiteiten

0

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) geeft branchepartijen tot uiterlijk 21 juli de tijd om ontwikkelingen (actualiteiten) met betrekking tot de Wft-examens 2024 aan te dragen. Alle relevante ontwikkelingen worden door het CDFD verzameld en voorgelegd aan de PE-commissie.

De jaarlijks terugkerende uitnodiging van het CDFD is gericht aan vertegenwoordigers van aanbieders, adviseurs, bemiddelaars, opleidings- en exameninstituten en andere belangstellenden. De nieuw aangedragen ontwikkelingen worden op basis van de selectiecriteria door de PE-commissie geselecteerd. In het najaar wordt de minister van Financiën over de op te nemen ontwikkelingen en de bijpassende toetstermen geadviseerd. Het besluit van de minister over de ontwikkelingen en toetstermen wordt daarna nog ter consultatie voorgelegd aan de markt.

De geselecteerde ontwikkelingen – en de daaraan gekoppelde toetstermen – worden vanaf 1 april 2024 in de Wft-examens opgenomen. Dit geldt voor de PE-examens, de Bijzondere examens en de initiële examens.

Het inventarisatieformulier en de selectiecriteria staan op de website van het CDFD. Ontwikkelingen kunnen gemaild worden: info@cdfd.nl

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.