MijnGeldzaken app voor financieel inzicht

0

MijnGeldzaken.nl lanceert een mobiele app waarmee consumenten als aanvulling op de website zelfstandig controle kunnen houden over hun huidige en toekomstige financiële situatie. De app laat in één oogopslag zien of de bestedingen nog in lijn zijn met het opgestelde budget en hoeveel er nog te besteden is.

De ‘Dagelijkse uitgaven teller’ helpt voorkomen dat de gebruiker in verleiding komt om te veel uit te geven. Dankzij PSD2 en automatische categorisatie van transacties is de app altijd actueel. Om de hele financiële administratie overzichtelijk te maken kan de gebruiker in de app bonnetjes uploaden. Die kunnen vervolgens direct gekoppeld worden aan transacties. Het archief aan geüploade bonnen kan bekeken worden op de website MijnGeldzaken.nl. De MijnGeldzaken app is daarmee een aanvulling op de website, die naast een huishoudboekje ook mogelijkheden biedt voor financiële planning en advies.

Maarten Luiken medeoprichter van MijnGeldzaken.nl: “Vanaf de oprichting van MijnGeldzaken.nl was het ons doel om gebruikers alle instrumenten te geven om zelfstandig de regie te voeren over de persoonlijke financiën. Met deze app komt dit doel weer een stapje dichterbij. De app zorgt voor de dagelijkse grip op je uitgaven. De website is handiger voor diepere analyses, het opstellen van een budget en het plannen van je toekomst.”

Financieel adviseurs

Bij het platform van MijnGeldzaken zijn onafhankelijk financieel adviseurs door het hele land aangesloten. Ook budgetcoaches maken er gebruik van. De adviseurs ondersteunen het initiatief om onafhankelijk advies beschikbaar en betaalbaar te houden voor de consument. De gebruiker van het platform kan zelf bepalen wat hij of zij zelf doet en wanneer er advies ingewonnen wordt van een adviseur. Doordat de gebruiker veel zelf doet en de adviseur direct in het dossier mee kan kijken wanneer hier toestemming voor gegeven wordt, kan het advies in korte tijd en dus relatief goedkoop gegeven worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.