Lex Geerdes na 30 jaar weg bij Aon

0

Lex Geerdes (links), Country Manager Aon Nederland en CEO Aon Risk Solutions Benelux en Centraal-Oost-Europa (CEE), gaat na 30 jaar weg bij de verzekeringsmakelaar en risico-adviseur. Hij wordt in Nederland opgevolgd door Marc van Nuland, die de functie van Country Manager combineert met zijn huidige positie als CEO van Aon Risk Solutions Nederland.

Geerdes ziet het als een natuurlijk moment om het stokje over te dragen. “Ik kijk terug op een prachtige periode bij Aon. Na de afgelopen 10 jaar als CEO en Country Manager, is het nu een goed moment om het leiderschap over te dragen,” zegt Geerdes. “Het is voor mij een fantastische ervaring geweest. Zeker ook de combinatie met de Nordics en later met CEE.” De komende maanden staan voor hem in het teken van de overdracht van zijn verantwoordelijkheden. “Hierna ga ik beginnen aan het volgende hoofdstuk van mijn professionele leven.”

Marc van Nuland

Marc van Nuland: “Lex Geerdes heeft een belangrijke rol voor ons bedrijf in Nederland gespeeld. Door zijn inspanningen zijn wij in staat geweest om te groeien en hebben wij onze positie in de Nederlandse markt kunnen versterken. Lex heeft daarnaast enorm bijgedragen aan de Aon United – One Voice-cultuur, waarbij wij alle middelen van ons bedrijf inzetten om onze klanten optimaal te bedienen.”

Gerard Hoetmer, voorzitter van de Raad van Commissarissen ziet in Van Nuland de logische opvolger van Geerdes: “Marc heeft zich binnen Aon bewezen. Hij is goed ingevoerd om de leidende rol in Nederland te versterken en de groeistrategie in EMEA te ondersteunen.”

Na Geerdes’ vertrek zullen Marc van Nuland en Philip Alliet (CEO Aon België) rechtstreeks rapporteren aan CEO EMEA John Cullen, die ook ad interim de verantwoordelijkheid voor de CEE-regio op zich neemt.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.