Kifid gaat verhuizen

0

Kifid gaat na de zomer verhuizen, omdat het huidige kantoorgebouw boven Den Haag CS helemaal zal worden gerenoveerd.

Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie en directeur: “Liever waren we gebleven op de centrale plek waar we nu zitten. Dat kan helaas niet. Vanwege een grootschalige renovatie moeten alle huurders op termijn uit dit kantoorgebouw. Weggaan en weer terugkomen is voor onze kleine organisatie te belastend. We zijn blij met de mooie nieuwe en goed bereikbare plek iets verderop.”

Bereikbaar en duurzaam

Kifid verhuist naar de tweede en derde verdieping van de Monarch Tower aan de Prinses Beatrixlaan 5 in Den Haag. Ruinaard: “De keuze is gevallen op deze locatie omdat het goed bereikbaar is zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast is het gebouw met een Breeam Excellent label bijzonder duurzaam en zijn de verdiepingen in te richten op een manier die past bij de eisen en wensen van Kifid. Zo zal de inrichting gericht zijn op de huidige hybride manier van werken. En ook in het nieuwe kantoor wil Kifid bezoekers open en gastvrij kunnen ontvangen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.