Interview Pioneer Investments op de Fund Awards

0

Pioneer Investments was bij de vwd cash Fund Awards genomineerd in twee beleggingsfondscategorieën. In beide won deze fondsenaanbieder en asset manager. Bekijk het video-interview met Rogier Westhuis, Head of Wholesale Business Netherlands & Nordics bij Pioneer Investments, tijdens dit evenement.

Pioneer moest met andere aanbieders wedijveren in het segment Bonds Emerging Markets en in het segment Equity United States. Zowel het Emerging Markets Bond Fund als het US Fundamental Growth Fund werden beloond.

In de video gaat Westhuis in op het beleggingsproces achter de fondsen en hoe kansen kunnen worden gepakt. Er is veel waarde toe te voegen door de juiste keuzes te maken. Hij verwacht veel van door absolute return gedreven beleggingsstrategieën. Ook doet Westhuis uit de doeken wat de belangrijkste uitdaging voor dit jaar is. Duidelijk is dat het een spannend jaar is in het vastrentende spectrum.

Zie hieronder de video:

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.