Interview NN IP op de Fund Awards

0

NN Investment partners (NN IP) scoorde in 2016 goed tijdens de vwd cash Fund Awards. De beleggingsbeheerder won een belangrijke hoofdprijs. Dat was de Super Award voor aanbieders met gelijk of meer dan dertig fondsen in beheer. Tevens kreeg NN IP de cash Innovatieprijs. Bekijk het video-interview met Ivar Roeleven, Head of Mutual Funds Europe.

De drie voorafgaande jaren wist ING Investment Management als de voorganger van NN IP de prestigieuze Super Award ook al mee naar huis te nemen. In de video belicht Roeleven de dynamiek achter de neergezette prestatie. Kernwoorden zijn performance, goede teams, oog hebben voor neerwaartse risico’s, het maken van uitgesproken keuzes en het vergroten van de toegankelijkheid van beleggen.

FitVermogen.nl

Die toegankelijkheid zien we ook weer terug bij FitVermogen.nl. Met dit execution only beleggingsplatform sleepte NN IP de cash Innovatieprijs in de wacht. Het was de eerste keer dat de lezers van het magazine cash en cashcow.nl mochten kiezen welk product zij het meest innovatief vinden voor beleggers. Pritle en Knab.nl waren de andere genomineerden.

Roeleven zegt dat de noodzaak om te beleggen groter is dan ooit. Hij accentueert daarbij het belang van innovatie. Volgens hem moeten beleggingsoplossingen steeds meer worden gekoppeld aan een bepaalde behoefte van een klant. Fintech is hierbij absoluut niet een vijand, maar juist een bondgenoot.

Zie hieronder de video:

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.