Actiam wint de Cash Publieksprijs

0

Actiam is winnaar geworden van de Cash Publieksprijs 2018. Dat werd bekendgemaakt op donderdag 8 maart tijdens de zevende uitreiking van de vwd Cash Fund Awards in het Amsterdamse Hotel Arena.

De Cash Publieksprijs gaat jaarlijks naar wat volgens de lezers van Cash magazine en Cashcow.nl de beste beleggingsinstelling in Nederland is. Actiam was dit jaar duidelijk de winnaar van het Groot Beleggersonderzoek. Het beeld van de Romeinse god van de handel Mercurius werd dan ook met veel plezier in ontvangst genomen door Hans van Houwelingen, Chief Executive Officer van Actiam. “We zijn bijzonder trots op deze brede erkenning. De Cash Publieksprijs is een bevestiging van de ingeslagen weg en stimuleert ons om in de toekomst nog meer verantwoorde beleggingsoplossingen voor het brede publiek te ontwikkelen”, aldus een trotse Van Houwelingen.

ABN Amro, ASN Bank, ING Bank en NN Investment Partners waren de andere genomineerden voor deze prijs. Vorig jaar won NN Investment Partners nog de Publieksprijs.

Group en Super Awards

Tijdens een feestelijk diner in Hotel Arena in Amsterdam werden tevens drie Super Awards en drie Group Awards uitgereikt.

Winnaars Group Awards:

  • Aandelen: First State Investments
  • Obligaties: BNY Mellon
  • Gemengd: NN Investment Partners

Winnaars Super Awards:

  • Gelijk of meer dan 30 fondsen in beheer: NN Investment Partners
  • Tussen de 10 en 30 fondsen in beheer: Fidelity
  • Voor de aanbieders van de ETF’s: BlackRock

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.