NIBC Direct via FlexFront

0

Vanaf vandaag krijgt het bij FlexFront aangesloten intermediair ook de beschikking over het gehele hypothekenaanbod van NIBC Direct. De serviceprovider voegt daarmee een vierde geldverstrekker toe aan haar dienstenpalet.

Met de aanvulling van NIBC Direct Hypotheken biedt de hypotheken serviceprovider in haar assortiment naast reguliere (NHG)-hypotheken nu ook hypotheekmogelijkheden voor zelfstandigen, consumptieve opname, en energiebesparende voorzieningen. Bovendien is restschuldfinanciering voor bestaande NIBC-klanten mogelijk. Daarnaast biedt NIBC via FlexFront de investeringshypotheek voor particulieren met beleggingspanden.

Tijdelijke dossierkorting

Er is een specialistisch NIBC-direct acceptantenteam gevormd dat vanaf vandaag paraat staat voor het aangesloten intermediair. Ter viering van deze nieuwe samenwerking ontvangt het intermediair een dossierkorting van 75 euro op de eerste twee NIBC Direct dossiers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.