Romeo Groep neemt FlexFront over

0

Romeo Groep neemt alle aandelen van FlexFront. over. Ook worden de daaraan gerelateerde midoffice activiteiten van BCMGlobal Nederland overgedragen.

“Met deze overname versnellen wij onze groeiambitie. Tevens stelt het hiermee gecreëerde schaalvoordeel ons in staat onze dienstverlening zowel richting het bij Romeo aangesloten onafhankelijke intermediair, als ook voor de geldverstrekkers naar een nog hoger niveau te kunnen brengen”, zegt Martin Keegstra (foto), directeur van Romeo. “Om te kunnen blijven investeren in ons financiële dienstenplatform is schaalgrootte essentieel. Met deze overname groeit ons distributienetwerk naar ruim 2.500 aangesloten intermediairs en zal onze midoffice organisatie MO.servicing 50.000 hypotheken met een volume van ruim 15 miljard euro gaan verwerken.”

Nederlandse markt

Gerben Jonkman, directeur van BCMGlobal Nederland: “Wij blijven volledig toegewijd aan de Nederlandse markt. We zijn trots op wat we met FlexFront hebben opgebouwd, maar omdat we ons richten op de groei van onze beheer en bijzonder beheer activiteiten, geloven we dat FlexFront onder ander eigenaarschap het best gepositioneerd zal zijn voor toekomstig succes. Wij zullen blijven voortbouwen op ons succes als de toonaangevende dienstverlener voor buy-to-let in Nederland en expertise uit onze Europese activiteiten benutten om ook andere kernactiviteiten naar de Nederlandse markt te brengen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.