Elements: sneller betalen dankzij Mollie-koppeling

0

Gebruikers van Faster Forward Elements kunnen vanaf nu iDEAL betaallinks versturen naar hun klanten. Door de integratie van Mollie in Elements is het namelijk mogelijk om een betaallink toe te voegen aan een factuur of e-mail. De klant betaalt vervolgens in een paar klikken met zijn favoriete betaalmethode.

“Adviseurs die gebruik maken van Elements hoeven niet handmatig betaallinks toe te voegen, het systeem doet dit namelijk automatisch. De klant betaalt vervolgens eenvoudig met iDEAL, PayPal, creditcard of een andere betaalmethode. Hierdoor hoeven klanten geen betalingen meer handmatig in te voeren en over te maken. Dat scheelt tijd en voorkomt fouten. Bovendien wordt de betaling direct doorgegeven aan de boekhouding in Elements. Zo wordt de betaalde factuur direct op de juiste manier verwerkt”, aldus Faster Forward.

Drie keer sneller

Facturen met een betaallink worden drie keer sneller betaald dan facturen zonder betaallink. Dat is gebleken uit een onderzoek van MKB belangen en Stuurjerekening.nl. Dit komt volgens de onderzoekers doordat er met een paar handelingen direct met de telefoon wordt betaald.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.