VBA kiest voor Faster Forward Elements

0

Van Bruggen Adviesgroep (VBA) heeft gekozen voor Faster Forward Elements. De contracten hiervoor zijn afgelopen week getekend. Alle vestigingen krijgen hiermee in de loop van dit jaar een nieuw CRM/ERP systeem. Van Bruggen Adviesgroep realiseert hiermee een efficiëncy slag en meer gebruikersgemak.

Michiel Meijer (foto), algemeen directeur Van Bruggen Adviesgroep: “VBA groeit de laatste jaren hard. Hierbij is het professionaliseren van de dienstverlening aan consumenten een van onze speerpunten. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij centraal. Om de groei door te zetten en professionaliteit te optimaliseren, is in 2020 een onderzoek gestart naar de gewenste ICT omgeving die hierbij het beste past. Na een gedegen marktonderzoek is gekozen voor Faster Forward Elements.”

Dataconversie

Inmiddels is de samenwerking tussen Faster Forward en VBA gestart om de overgang naar Elements soepel te laten verlopen. Om te zorgen dat er geen klantgegevens en documenten verloren gaan, wordt er ook een dataconversie vanuit het huidige systemen naar Elements opgezet.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.