Donaties mondkapjes en laptops

0

Verzekeraars Nh1816 Verzekeringen en De Goudse hebben in totaal 38.000 ffp2 gecertificeerde mondkapjes gedoneerd aan lokale ziekenhuizen. Achmea stelt 1.000 laptops beschikbaar voor kinderen die thuis geen pc, tablet of laptop hebben om hun schoolwerk op te doen.

Afgelopen zaterdag werden de eerste 13.000 mondkapjes uitgeleverd aan Groene Hart ziekenhuis in Gouda en gisteren werden door Nh1816 (foto) 12.000 stuks uitgeleverd aan het Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar. De overige exemplaren zullen komende week hun weg vinden naar locaties die ze goed kunnen gebruiken. De grote donatie is in samenwerking met Frank Boute van assurantiekantoor Intergroep uit Oisterwijk tot stand gekomen. Naast zijn assurantiekantoor heeft Boute veel zakelijke contacten in China.

1.000 laptops

Achmea stelt 1.000 laptops beschikbaar voor kinderen die thuis geen pc, tablet of laptop hebben om hun schoolwerk op te doen. Deze donatie is tot stand gekomen in samenwerking met KPN en SiSo IT Services, beiden zijn partner en leverancier van Achmea. SiSo heeft de laptops opgeknapt. KPN heeft 1.000 wifi-verbindingen voor deze doelgroep beschikbaar gesteld. Een deel van de Achmea-laptops wordt in combinatie met zo’n wifi-verbinding aangeboden. Een ander deel gaat naar de Stichting Leergeld, waarmee SiSo een samenwerkingsverband heeft. Alle laptops zijn voorzien van de software die nodig is om het schoolwerk te kunnen doen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.