Dichtbij-app koppelt klant aan adviseur

0

Reaal lanceert een nieuwe update van de Dichtbij-app. Nieuw bijvoorbeeld is de knop Mijn Adviseur. Hiermee kan de gebruiker de contactgegevens van de adviseur koppelen aan de polis.

Bart Janknegt, directeur Marketing en Distributie bij Reaal: “In de Dichtbij-app was het al mogelijk om snel een premie te berekenen van een doorlopende reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandverzekering én deze meteen af te sluiten. Met de nieuwe update voegt Reaal daar de inboedel-, woonhuis-, verkeersrechtsbijstand- en de overlijdensrisicoverzekering aan toe. Deze uitbreiding is een belangrijke stap in het ontwikkelen van een complete app waar de klant al zijn verzekeringszaken regelt.”

Met de nieuwe update is ook de uitstraling van de app aangepakt. “Het design oogt nu strakker en duidelijker, waardoor de gebruiker snel kan navigeren. Bovendien sluit het design nu naadloos aan op onze huisstijl”, zegt Janknegt.

Adviseur

Behalve de uitbreiding en het nieuwe design heeft Reaal nieuwe functies toegevoegd. Janknegt: “Met de knop Mijn Adviseur kan de gebruiker de contactgegevens van de adviseur koppelen aan de polis. Hierdoor kun je direct vanuit de app contact opnemen met je adviseur. Ook biedt de app een Mijn noodnummer-functionaliteit aan voor de naam en telefoonnummer van jouw contactpersoon in geval van nood.”

De Dichtbij-app is momenteel alleen beschikbaar voor iOS (Apple). Reaal verwacht in mei de uitrol voor Android.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.