Adviseurzoeker NN toont info Advieskeuze

0

Nationale-Nederlanden heeft in de nieuwe adviseurzoeker op nn.nl de kantoorinformatie voorzien van een foto van het kantoor, reviews van klanten en een gemiddeld rapportcijfer. Hiervoor is het een samenwerking aangegaan met het platform Advieskeuze.nl.

Voor de weergave van de kantoren in de zoeker ‘Zoek een onafhankelijk adviseur’ op nn.nl is de informatie over het kantoor, zoals deze bij Nationale-Nederlanden in de intermediaire administratie bekend is, leidend. De aanvullende informatie over een kantoor wordt getoond indien deze informatie beschikbaar is op Advieskeuze.nl. Dit platform helpt consumenten en ondernemers bij het vinden van de juiste dienstverlener, door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van financiële dienstverleners in de buurt.

De website nn.nl toont alleen kantoren die samenwerken met Nationale-Nederlanden. Bezoekers kunnen van daaruit doorklikken naar de profielpagina van het kantoor op Advieskeuze.nl en een contactverzoek sturen. De klant en het kantoor ontvangen hiervan een bevestiging per e-mail. Op het extranet van Advieskeuze.nl is het adviesgesprek ook te zien.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.