Adviseursplatform Kop-Munt.nl

0

Munt Hypotheken lanceert de website Kop-Munt.nl. Een platform met enerzijds persoonlijke verhalen en ervaringen van adviseurs en andere sleutelpersonen in het hypotheekproces (Kopstukken) en anderzijds cijfermatige en informatieve content (Muntstukken).

De bedoeling van Munt is om hypotheekadviseurs via het platform te informeren en inspireren, maar ook het samenbrengen van de best practices die op social media te vinden zijn. “Via WhatsApp, Facebook en LinkedIn zien we al jarenlang tal van adviseursgroepjes ontstaan. Daarin wisselen adviseurs met elkaar verhalen uit, delen ze kennis en steken elkaar soms de loef af. Die inzichten en ervaringen bleven tot vandaag altijd beperkt tot die groepjes, waardoor de rest van Nederland verstoken bleef van mooie verhalen en slimme ideeën”, aldus Munt.

Kop & Munt

In het ‘Kop’ gedeelte worden niet alleen adviseurs in beeld gebracht, ook geeft Munt daar een kijkje in de keuken van partijen waar zij en adviseurs mee samenwerken. Aan de muntzijde zijn de meer cijfermatige artikelen, hypotheeknieuws, trends en rentestanden te vinden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.