MijnGeldzaken.nl biedt gratis financiële APK

0

Tijdens de komende Pensioen3daagse stelt FinBase haar platform MijnGeldzaken.nl gratis open voor consumenten. Op 1 november zijn er extra financieel adviseurs online om vragen van gebruikers over de persoonlijke financiële situatie te beantwoorden.

Met de eigen DigiD kunnen gebruikers gedurende de Pensioen3Daagse (31 oktober tot en met 2 november) een compleet financieel plan maken, inclusief alle risicoscenario’s als overlijden en arbeidsongeschiktheid. De persoonlijke financiële gezondheid tot en tijdens pensioen wordt gemeten via een financiële APK.

Consumenten krijgen op MijnGeldzaken.nl gedurende de drie dagen toegang tot het platform (zilver abonnement). Na deze drie dagen blijven alle gegevens voor de gebruiker bewaard en heeft men toegang tot de gratis (bronzen) functionaliteit.

Op 1 november zijn er extra veel adviseurs online om gratis vragen van gebruikers te beantwoorden. Via het platform kan direct met de adviseur gebeld worden. Wanneer gewenst door de gebruiker kan de adviseur meekijken in de persoonlijke financiële situatie.

In 2016 won het platform MijnGeldzaken.nl nog de PensioenWegwijzer: een prijs van Wijzer in Geldzaken die werd uitgereikt door staatssecretaris Jetta Klijnsma. Met name het gebruik van het platform door werkgevers om medewerkers te informeren en de effectiviteit daarvan, ook bij minder hoog opgeleiden, werd geroemd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.