Wft Bootcamp bij Lindenhaeghe

0

Lindenhaeghe komt met een verkort opleidingstraject: de Wft Bootcamp. Een adviseur volgt hierbij op drie achtereenvolgende dagen een intensieve training, direct gevolgd door het Wft-examen.

Volgens de opleider is er vraag naar snelle examenmogelijkheden. Enerzijds voor flexwerkers en nieuw personeel dat vrijwel direct inzetbaar moet zijn en anderzijds vanuit adviseurs die een opleiding liever niet over een paar weken willen uitsmeren.

Pittig

Gemakkelijk zal het niet zijn, zegt hoofd Trainers en Examens Leo Brunt: “Het is absoluut pittig, je gaat in drie dagen door dezelfde hoeveelheid stof als waar een ander drie weken over doet. Maar je ziet ook sneller de onderlinge verbanden doordat je in de materie wordt ondergedompeld. Je trekt je op aan de groep, komt in een flow. En omdat je aansluitend examen doet, kun je het meteen afronden.”

Diverse modules

De Bootcamps worden verzorgd voor de beroepskwalificaties Wft Basis, Wft Hypothecair krediet, Wft Inkomen, Wft Schade particulier, Wft Schade zakelijk en Wft Vermogen. 4 september gaat de eerste Wft Bootcamp (Basis) van start op locatie Speulderbos in Garderen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.