Opleider Lindenhaeghe focust zich volledig op de financiële dienstverlening

1

Het afgelopen jaar heeft Lindenhaeghe de koers ingezet om zich meer te focussen op haar core business en te stoppen met activiteiten die te ver afstaan van waar het in de financiële dienstverlening om draait.

Als gevolg hiervan heeft de opleider besloten om de activiteiten onder Lindenhaeghe Legal nu ook uit te faseren. In 2021 breidde Lindenhaeghe haar dienstverlening uit naar de juridische sector. Zij zag in de subsidieregeling NL leert door een uitgelezen kans om toe te treden tot een voor haar nieuwe sector en zo midden in de coronapandemie haar steentje bij te dragen in het digitaal vakbekwaam houden van advocaten. Dit initiatief werd binnen de advocatuur goed ontvangen en Lindenhaeghe Legal heeft daardoor een mooie groei doorgemaakt. Desondanks heeft de opleider nu toch besloten om het label uit te faseren in het kader van een verdere focus op de financiële dienstverlening.

Vakbekwaamheid

Commercieel directeur Edwin Deijs (foto): “Als marktleider zien wij het als onze taak om te borgen dat alle financieel professionals en organisaties nog meer grip krijgen op hun vakbekwaamheid. Gezien de ontwikkeling die gaande is dat adviseurs zich oriënteren op het verbreden van hun dienstverlening liggen er nog veel kansen binnen het financiële domein. Wij vinden het dan ook belangrijk om hier alle aandacht voor vrij te maken, zodat wij onze klanten de kwaliteit kunnen blijven bieden die zij gewend zijn. Recent hebben we met de lancering van onze nieuwe website al een eerste belangrijke stap gezet in het aanbrengen van meer focus in ons opleidingsaanbod en met de overname van FOI hebben we hier een mooi vervolg aan gegeven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.