Finalisten FFP-er van het jaar

0

Fons de Bilde (Inzicht en Advies, Utrecht), Stefan Mertens (ABN Amro Bank, Leiden) en Berry van Zuidam (Raasveld Bennis Financieel Planners en Scheidingsmediators, Bergschenhoek) gaan met elkaar de strijd aan voor de titel Financieel Planner van het Jaar 2017.

De finalisten kwamen als beste van de tien genomineerden uit de bus tijdens een intensief juryberaad. Naast het hebben van voldoende vakkennis is het belangrijk dat de finalisten deze kennis goed kunnen toepassen en op een juiste manier met de klant communiceren. Dit jaar heeft de jury extra aandacht gegeven aan de klanten intake en adviesvaardigheden van de financieel planner.

Nu is het aan de leden

De circa 4.000 FFP-leden kunnen in september online stemmen op de finalist van hun voorkeur. De drie finalisten presenteren zich hiervoor met een video en een samenvatting van hun ingediende financieel plan. De uiteindelijke winnaar wordt op 5 oktober tijdens het FFP congres bekend gemaakt. Deze wordt gekozen op basis van een combinatie van jury- en ledenoordeel, waarbij de uitkomst van de jury zwaarwegend is.

Foto: v.l.n.r. Fons de Bilde, Stefan Mertens en Berry van Zuidam.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.