Tim Blom is Financieel Planner van het Jaar

0

Tim Blom, oprichter en directeur van Finest Planning in Wijlre, is verkozen tot Financieel Planner van het Jaar 2024. Mede-finalisten waren Marcel Huismans en Mieke Post.

Tim Blom ontving op FFP Congres in Den Bosch de wisselbeker uit handen van juryvoorzitter Conny Weber. “De winnaar van de verkiezing Financieel Planner van het Jaar heeft in alle drie de vakinhoudelijke onderdelen van het verkiezingstraject heel goed gepresenteerd”, zegt Conny Weber. “Zowel qua kennis als op het gebied van adviesvaardigheden. Wij vertrouwen erop dat hij komend jaar een goede vertegenwoordiger van onze beroepsgroep zal zijn.”

Voortraject

Aan de verkiezing namen dit jaar 150 gecertificeerd financieel planners deel. Na de eerste ronde bleven tien genomineerden over. Zij voerden een inventarisatiegesprek met een acteur in de rol van klant. Dat gesprek is door een vakjury beoordeeld. De drie beste kandidaten gingen vervolgens door naar de finale. Daarin werkten zij een financieel plan uit en presenteerden dat aan de klant. In de laatste ronde presenteerden zichzelf aan de collega CFP’ers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.