We mogen weer!

0

Tot 4 november in Barneveld! Leuk je daar weer te zien! We drinken er een borrel op na afloop! Een fysiék evenement voorbereiden met Team HypoVak is zo veel leuker. Deze 18e editie van HypoVak staat na dik anderhalf jaar afstand houden weer in het teken van elkaar ontmoeten, van elkaar leren, met elkaar bijpraten en brainstormen. Zonder beeldscherm ertussen!

In de HypoVak Beursspecial leest u alles over deze 18e editie van HypoVak

Niet alleen wij hebben er zin in, het aantal inschrijvingen maakt duidelijk dat de hypotheekbranche er ook zin in heeft. Als lezer van InFinance kunnen adviseurs gebruik maken van een tijdelijke actie voor een gratis HypoVak-ticket! Wees er dus snel bij, want op = op.

Diverse kennisthema’s

‘Duurzaam naar een topadvies’ is dit jaar het thema van HypoVak. In een duurzaam hypotheekadvies vormt de woningfinanciering het startpunt van een langdurige klantrelatie. Nu is de woningfinanciering nog te vaak het startpunt én het eindpunt van de klantrelatie. Tijdens HypoVak krijg je op het plenaire podium en in de diverse masterclasses praktische handvatten aangereikt om te komen tot een duurzaam topadvies.

Aan bod komen kennisthema’s zoals actief klantbeheer, life events, duurzaam wonen, fiscaliteit, productontwikkeling en automatisering. Hét hypotheekevent vindt plaats op donderdag 4 november 2021 en wordt gehouden op een nieuwe en volledig energieneutrale locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Groots opgezet en genoeg ruimte voor iedereen.

Client Officer op HypoVak

Client Officer op HypoVak is een speciaal middagprogramma voor uw binnendienstmedewerker. Zij volgen een op hun werkzaamheden afgestemd informatief kennisprogramma, brengen een bezoek aan de beursvloer en sluiten samen met u af tijdens de netwerkborrel. U zult in uw dagelijkse adviespraktijk merken dat deze tijdinvestering zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. Inderdaad, alleen een tijdinvestering. Voor dit informatieve kennisprogramma kunnen binnendienstmedewerkers zich gratis aanmelden en krijgen zij op het event ook nog eens het praktische doe-boek De FUNfactor (t.w.v. € 14,95) van netwerkexpert Judith Smits cadeau.

HypoVak Beursspecial

In de HypoVak Beursspecial leest u alles over deze 18e editie van HypoVak: over het programma, de masterclasses, de beursvloer en de partners. Stel uw eigen programma samen en omcirkel de datum in uw agenda.

Tot 4 november in Barneveld! Leuk je daar weer te zien!

Alex Klein

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.