Sprekers en winnaars in het laatste HypoVak Journaal

0

Zorg bij de keuzes die je maakt op het gebied van digitaliseren en automatiseren dat je zelf geen robotgedrag gaat vertonen. Dat kan een robot namelijk altijd beter, zegt Ben van der Burg in het laatste HypoVak Journaal. “Blijf mens, want alles wat menselijk is kan een robot nooit nadoen.”

Wat hebben we weer genoten van HypoVak! Voor het zevende en laatste HypoVak Journaal van dit jaar sprak Dominique van der Heide Wijma op het hypothekenevent met techspecialist Ben van der Burg, klantenluisteraar Frans Reichardt, fiscaal jurist Ruben Stam en de winnaars van de Groene Lotus Award Hypotheekverstrekker (ASR), Groene Lotus Award Nieuwkomer <5 jaar (Lot Hypotheken) en de Gouden Spreekbuis 2023 (Obvion Hypotheken).

Meest inspirerende adviseur

Siska Danhoff van Lamberink Financieel Adviseurs uit Assen is op HypoVak gekozen tot de meest inspirerende adviseur van Nederland 2023, een initiatief van Nationale-Nederlanden. De winnaar werd samen met de andere drie genomineerde adviseurs: Gabor Kovacs van BSB Verzekeringen uit Geleen, Gera Janssen van Vannu uit Arnhem, Jore Theeuwes van Van Loon uit Dordrecht, geïnterviewd door Diana Matroos.

Bep en Toos uit Charlois hadden een belangrijke taak tijdens HypoVak. Je ziet het in deze laatste aflevering van het HypoVak Journaal. Tot volgend jaar!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.