Risk Subliempakket geïntegreerd in Elements

0

Faster Forward Elements en Risk Verzekeringen realiseren integratie van de backoffice. Volgens beide partijen kan een adviseur hierdoor “eenvoudig en snel” verzekeringen vergelijken en afsluiten in één softwarepakket.

Het Subliempakket (de online propositie van Risk) is geïntegreerd in Faster Forward Elements. “Hierdoor hoeft een adviseur nooit meer op twee of meer plaatsen in te loggen. De in Elements ingevoerde CRM-gegevens verschijnen automatisch in het Subliempakket zonder dat er een extra handeling nodig is.”

Klantdossier

Het Subliempakket is volgens beide volledig geïntegreerd in de software van Elements. “Vanuit een klantdossier in Elements opent de adviseur het pakket. Dankzij deze gratis koppeling worden de data met één druk op de knop overgenomen vanuit het Elements CRM in het Subliempakket. Dubbele invoer is overbodig geworden en er kan direct een verzekering worden berekend, geoffreerd en afgesloten. Hierna wordt de pakketpolis automatisch in Elements opgevoerd, zodat het juiste product inclusief de bijbehorende documenten meteen in het juiste klantdossier en de digimap van de klant staat, waardoor één volledig klantbeeld gewaarborgd.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.