VCN Hypotheken introduceert nieuwe MijnOmgeving

0

VCN Hypotheken introduceert vandaag een nieuwe MijnOmgeving. Na een marktoriëntatie is gekozen voor Elements (Faster Forward, onderdeel van Blinqx) als leverancier van een centrale applicatie voor de verwerking van hypotheekaanvragen.

Alle kantoren die zaken doen met de formules De Financiële Makelaar, United Capital of Financieel Support Nederland hebben direct toegang tot de nieuwe MijnOmgeving van VCN Hypotheken (opvolger van MyView).

Extranet

Yassine Bentmim, directeur VCN Hypotheken: “Aangesloten adviseurs kunnen hun hypotheekaanvragen in realtime volgen, communiceren over de dossiers en stukken uploaden. Daarnaast sluit de MijnOmgeving naadloos aan op aangrenzende applicaties als Fastlane en Uwkluis. Binnen de nieuwe MijnOmgeving is er ook een extranet gerealiseerd. Hierin zijn belangrijke documentatie en handige rekentools terug te vinden. Met hulp van dit complete pakket aan softwaretools kan VCN haar aangesloten adviseurs compleet ondersteunen in het volledige traject van het indienen van de aanvraag tot het finaal akkoord.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.