Allianz verleent volmacht aan Risk

0

Serviceprovider Risk Assuradeuren heeft een volmachtovereenkomst gesloten met Allianz. Aangesloten adviseurs bij Risk kunnen op korte termijn voor particuliere en zakelijke klanten de volmachtproducten van Allianz aanvragen.

De volmachtovereenkomst werd gisteren (10 januari) getekend op het hoofdkantoor van Allianz Benelux te Rotterdam. Bij de ondertekening (zie foto) waren Harmen Vollmuller en Bastiaan Klop van Risk aanwezig. Allianz werd vertegenwoordigd door Chris van der Feltz, Robert van Sprang en Fons Jansen.

“Deze samenwerking sluit goed aan bij de omnichannel distributiestrategie omtrent financiële producten van Risk”, aldus Vollmuller (Commercieel Directeur bij Risk).

De keuze van Allianz om samen te gaan werken in een volmachtconstructie met Risk past goed bij de distributiestrategie van Allianz: “Samenwerken met innovatieve spelers in het verzekeringslandschap zoals serviceprovider Risk past binnen onze zoektocht om innovatieve diensten en producten in de markt te distribueren”, aldus Thom Mallant, CEO Allianz Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.