Blinqx rijgt Faster Forward en Nationale Hypotheekbond aan de parelketting

0

Opnieuw kan Blinqx een grote overname aankondigen in ICT-land. De voormalige DIAS Group heeft Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond toegevoegd aan het inmiddels brede merkaanbod dat onder de Blinqx-paraplu valt.

De overname per 1 juli van Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond versterkt de dienstverlening van Blinqx in haar Verzekering & Hypotheek segment. Ruud van der Kruk, CEO Blinqx: “Merken die diepgaande expertise en ervaring in hypotheek- en verzekeringssoftware meebrengen. Hiermee kunnen we een ‘best-of-both-worlds’ propositie realiseren als totaaloplossing voor het financieel intermediair. In deze propositie staat connectiviteit voor optimale uitwisseling van data met softwareoplossingen van andere leveranciers dan Blinqx centraal. Komende periode wordt deze totaaloplossing stap voor stap verder vormgegeven en uitgerold.”

In die totaaloplossing komen softwareoplossingen samen zoals DIAS, Elements, Adviesbox Online, Fastlane, Finly, Portefeuille Signalen en MyTP.

Eigen identiteit

Blinqx Verzekering & Hypotheek, Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond bedienen identieke markten en de merken leveren allemaal SaaS-software voor hypotheek- en verzekeringsadviseurs, adviesketens en serviceproviders in Nederland. Het huidige managementteam van Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond blijven na de overname aan boord om verdere groei te bevorderen. De overgenomen merken blijven herkenbaar in de markt als onderdeel van Blinqx.

“Met Blinqx hebben we een strategisch partner gevonden om onze gedeelde visie – één totaalplatform voor de financiële dienstverlening – versneld en beter naar de markt te brengen”, aldus André van Nieuwenhuijzen, directeur Faster Forward. “Door de stappen die we hiermee kunnen zetten, verbreden we het aanbod naar onze klanten”, vult Jeroen Oversteegen, directeur Nationale Hypotheekbond hem aan.

 

DIAS Group omgedoopt tot Blinqx

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.