Adfiz-kantoren voeden cybercrime-onderzoek

0

Adfiz neemt samen met vier andere brancheorganisaties deel aan een onderzoek binnen het project ‘veilig zakelijk internetten’ van MKB-Nederland en VNO-NCW. Het onderzoek moet een beter inzicht geven over wat er op het gebied van cybercrime kenmerkend is voor financieel advieskantoren.

Het project waaraan Adfiz deelneemt start in oktober, in de week van Alert Online en de Week van de Veiligheid. Het project loopt door tot 30 september 2017 en moet in zijn algemeenheid een bijdrage leveren aan het vergroten van het bewustzijn van het midden- en kleinbedrijf (mkb) over de impact van cybercrime op hun onderneming en van de kennis hoe je je daartegen kunt weren. Adfiz is gevraagd mee te werken aan een onderzoek door de Haagse Hogeschool.

Direct toepasbaar

Dit onderzoek start in september 2016. Adfiz-leden worden hiervoor persoonlijk benaderd. “Door mee te werken aan het onderzoek worden vragen, antwoorden en tools ontwikkeld die aansluiten op de behoefte binnen onze specifieke branche. Informatie waar je als ondernemers direct mee aan de slag kunt”, aldus Adfiz.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.