Voorlichtingscampagne Adfiz over verplichte actieve provisietransparantie

0

Adfiz trekt het land in om adviseurs bij te praten over de verplichte actieve provisietransparantie bij nieuwe schadeverzekeringen voor particulieren.

Ludger de Bruijn (foto), senior adviseur Public Affairs en Beleid en bestuurssecretaris van Adfiz: “Per 1 juli geldt de verplichte actieve provisietransparantie bij nieuwe schadeverzekeringen voor particulieren. Je moet de consument dan vóór het afsluiten van een nieuw contract informeren over de dienstverlening die hij van jou mag verwachten en de hoogte van de provisie.  Om je te helpen met het implementeren van de provisieregels organiseren wij zes bijeenkomsten door het land. We vertellen je hoe met de nieuwe regels om te gaan, laten je zien welke mogelijkheden je hebt en leggen je uit hoe je het fijnmazig gemiddelde berekent. Na afloop heb je alle informatie en hulpmiddelen in handen om het voor jouw kantoor goed te regelen.”

Locaties en inschrijving

Er staan zes sessies gepland: Assen (19 april, ochtend), Apeldoorn (22 april, ochtend), Houten (23 april, middag), Dordrecht (25 april, middag), Eindhoven (13 mei, ochtend) en Oostzaan (14 mei, middag). De toegang voor leden is gratis, niet-leden betalen 49 euro. Inschrijven kan hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.