Wft-activiteiten Akkermans naar Lindenhaeghe

0

Opleidings- en exameninstituut Lindenhaeghe heeft met Akkermans & Partners overeenstemming bereikt over de overname van de portefeuille Wft PA, PE en Examens. Alle activiteiten zijn per 1 mei 2021 overgedragen aan Lindenhaeghe.

De verkoop sluit aan op de beslissing van Akkermans & Partners om op korte termijn te stoppen met Wft-activiteiten. Het Kennis- & Adviesplatform voor Pensioen en Life Event Advisering (FinSourceOne) wil zich volledig gaan focussen op de core business; het (door)ontwikkelen van kennis- en adviesapplicaties voor pensioen en financiële planning voor de Nederlandse en Belgische financiële branche.

Overstap leeromgeving

Abonneehouders van Akkermans & Partners zijn van de overname op de hoogte gesteld en krijgen direct toegang tot de Online Leeromgeving van Lindenhaeghe. De online omgeving voor Wft, PE en Permanent Actueel van de opleider werd onlangs volledig vernieuwd.

Met een Permanent Actueel-abonnement geven adviseurs met klantcontact invulling aan de open norm van de AFM. De updates worden zes keer per jaar verstuurd en per module klaargezet. Na afloop van het kalenderjaar kan een PA-certificaat gedownload worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.