Welke thuiswerker verdient een ontbijt?

0

Op 12 maart is het precies één jaar geleden dat het kabinet tijdens een persconferentie de oproep deed om indien mogelijk vanuit huis te gaan werken. Met 100 weg te geven BeFrank OntbijtBoxen steekt de online pensioenuitvoerder thuiswerkend Nederland de komende weken een hart onder de riem.

Via een speciale actiepagina kan iedereen een vriend, vriendin of collega opgeven die nauwelijks nog naar kantoor kan. “Vertel er nog even bij waarom deze persoon een ontbijt met verse, gezonde producten kan gebruiken. Hoe enthousiaster de motivatie, hoe groter de kans dat we deze harde werkers ook echt gaan verrassen met een ontbijt”, zegt Jan Hein Rhebergen, directeur van BeFrank.

Lokaal via de Buurtboer

Tot en met 11 april worden elke week 25 thuiswerkers geselecteerd. Zij ontvangen van BeFrank een gezonde ontbijtbox samengesteld door de Buurtboer vol met lokale, duurzame, biologische en ambachtelijke producten. Zo krijgen de komende weken ongeveer 100 mensen een box cadeau. De samenwerking met de Buurtboer is niet toevallig gekozen. “Zij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan, net als wij”, aldus Rhebergen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.