Kaya de Lange nieuwe CEO BeFrank

0

Nationale-Nederlanden benoemt per 1 maart Kaya de Lange tot CEO van BeFrank. Zij volgt hiermee Sebastiaan van den Dries op die onlangs is benoemd tot CEO van AZL. BeFrank is de premiepensioeninstelling (PPI) van NN Group.

Kaya de Lange vormt straks samen met Jan Hein Rhebergen en Sam Knabben de directie van BeFrank. De PPI bedient circa 1.200 werkgevers in Nederland met totaal 350.000 werknemers en een beheerd vermogen van acht miljard euro.

Nieuwe dynamiek

Kaya de Lange was de afgelopen drie jaren als Senior Manager ING Insurance NL verantwoordelijk voor de ING Verzekeringen die verzorgd worden door Nationale-Nederlanden. Vanaf 2016 is zij vier jaren Head of Health Insurance voor OHRA & Nationale-Nederlanden geweest. Bij Delta Lloyd was ze Team Manager Pensions Key Accounts.

Gerard van Rooijen, directeur Nationale-Nederlanden Pensioen: “De Wet toekomst pensioenen (Wtp) vergt een nieuwe dynamiek die BeFrank reeds in de praktijk brengt. Met de brede ervaring van Kaya bestendigen we dit voor de toekomst.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.