Wagenparkcoach via Hello Mobility van NN

0

Nationale-Nederlanden introduceert Hello Mobility voor ondernemers. Deze dienst kan worden ingezet om de resultaten van hun wagenpark gericht te verbeteren, door de resultaten van meetapparatuur in voertuigen via een online dashboard te combineren met persoonlijke coaching.

Samen met een coach analyseren ondernemers de huidige resultaten van het wagenpark. Via een online dashboard worden deze resultaten zoals het rijgedrag, schadeverloop, brandstofverbruik en de onderhoudskosten bijgehouden. Aan de hand daarvan stelt de coach verbeteringen en eventuele trainingen voor van chauffeurs.

Klein van start

Hello Mobility start met een selecte groep ondernemers. Op basis van de resultaten wordt het initiatief doorontwikkeld.  Kokke van der Werf, directeur van Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden: “Uit onze klantdata weten we dat ondernemers met relatief eenvoudige aanpassingen flink kunnen besparen binnen hun wagenpark. Hello Mobility is een mooi voorbeeld hoe we onze ruime ervaring met het verzekeren van wagenparken koppelen aan nieuwe inzichten vanuit Sparklab.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.