Verzekeringskansen tijdens carnaval

0

Dit jaar besteedt Nationale-Nederlanden met preventietips extra aandacht aan de mogelijke risico’s voor deelnemers in een optocht, net op tijd voor het carnaval. Bestaande klanten wordt kosteloos dekking aangeboden op het rijrisico van zelfrijdende carnavalsvoertuigen in de optocht.

Het meerijden in carnavalsoptochten brengt risico’s met zich mee. Zo kan een aanrijding door een stuurfout eigendommen van anderen beschadigen. Of er ontstaat letsel bij een deelnemer of een toeschouwer. De Werk- en Landbouwmaterieelverzekering van Nationale-Nederlanden biedt hiervoor dekking zonder extra kosten. De dekking geldt ook voor voertuigen die verhuurd worden voor optochten in België, Duitsland en Luxemburg.

Sander Kernkamp, directeur Nationale-Nederlanden: “Met deze dekking en de preventiekaart beperken we de risico’s van deelname aan een carnavalsoptocht.”

Tijdig aanmelden

Onafhankelijk adviseurs ontvingen afgelopen week een mailing met informatie hoe ze klanten tijdens een carnavalsoptocht eenvoudig dekking kunnen bieden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Tijdig aanmelden van de deelname is noodzakelijk. Dat kan de adviseur eenvoudig telefonisch of per e-mail doorgeven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.