Uitbreiding dienstenpakket Postex

0

Na de overname van O3Spaces kan Postex zijn klanten via één platform geavanceerde documentservices aanbieden, waaronder een 100% eigen cloud-gebaseerd outputmanagementplatform, aanleveringsinterfaces en een mogelijkheid om documenten te archiveren.

Postex is een online cloudplatform voor de verzending van zakelijke correspondentie (SaaS). Als softwarebedrijf levert Postex end-to-end oplossingen voor het verzenden van zakelijke correspondentie, digitalisering van uitgaande poststromen en het faciliteren van online betaalmogelijkheden. Recent nog ging DAK Intermediairscollectief als eerste CCS Level7 gebruiker live met Postex en werd er een officiële koppeling gerealiseerd tussen ANVA en Postex.

Publieke sector

O3Spaces heeft in de achterliggende jaren een cloudgebaseerd documentservices-platform ontwikkeld. Met de toevoeging en integratie van O3Spaces krijgen Postex-klanten directe beschikking over diensten voor outputmanagement, signing, en workflowondersteuning. De overname geeft Postex ook direct een positie in de publieke sector. Naast enkele waterschappen, kan het bedrijf ook de Gemeente Utrecht, Gemeente Heerenveen en de Gemeente Gouda aan het klantenportfolio toevoegen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.