Koppeling Elements en Postex 

0

Faster Forward koppelt Elements-software met Postex. Hierdoor kunnen adviseurs klantcommunicatie vanuit Elements volledig geautomatiseerd aanbieden en volgen met het Postex-communicatieplatform.

UPDATE 2022: De Postex-koppeling/samenwerking met Elements is niet meer beschikbaar.

De Postex-koppeling is vanaf vandaag beschikbaar voor alle Elements-gebruikers. Door de beschikbaarheid van de koppeling kunnen ze het aanbieden en volgen van documenten, brieven en facturen volledig automatiseren.

Automatisch opgemaakt

André van Nieuwenhuijzen, algemeen directeur van Faster Forward: “Op basis van ingevoerde tarieven werden facturen al automatisch opgemaakt in Elements. Nu kunnen deze ook, volledig met behoud van de huisstijl, worden aangeboden via diverse kanalen. Postex kan digitaal documenten aanbieden in de vorm van een e-mailbericht of aflevering per post faciliteren via PostNL. Daarnaast is het mogelijk om vanuit diverse communicatiekanalen een iDEAL-betaalverzoek aan te bieden. Naast interne efficiency zorgt deze mogelijkheid voor veel gemak voor de eindklant.”

Inzicht en volgen

Het Postex-platform biedt adviseurs toegang om de acties rondom de aangeboden documenten te volgen. Daarnaast geeft Postex de adviseur inzage in onder andere het lees- en betaalgedrag van de klant. Van Nieuwenhuijzen: “We merken dat adviseurs zich meer en meer focussen op adviseren en ontzorgen. En niet op de administratieve rompslomp die het met zich meebrengt. In samenwerking met onze klanten zijn we zo in contact gekomen met Postex. Met de gerealiseerde koppeling bieden we de adviseur de mogelijkheid om het aanbieden van documenten en berichten volledig te automatiseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.