Twan Cats vertrekt bij Hypotheker

0

Twan Cats vertrekt per 1 september 2019 bij De Hypothekers Associatie. Daar trad hij vijf jaar geleden bij De Hypotheker aan als Commercieel Directeur. Hij vormde vanaf eind april samen met Michel van den Akker de statutaire directie van de franchiseketen, onderdeel van Blauwtrust Groep.

Onder leiding van Twan Cats is onder andere de transitie ingezet van een ‘one size fits all’ naar een gedifferentieerde klantbediening. Of zoals hij het zelf omschrijft: ‘Ons robuuste VOC-schip ombouwen tot een modern, wendbaar Volvo Ocean Race team.’ Nadat deze voor de adviesketen belangrijke transactie was afgerond, nam De Hypotheker eind april al afscheid van toenmalig directievoorzitter Wytzejan de Jong. Ook Cats ziet in de voltooide transitie een goed moment om afscheid te nemen. “Na vijf jaar voel ik dat de tijd is aangebroken om het roer om te gooien en mijzelf vrij te maken voor een nieuwe koers en uitdaging”.

Van den Akker zal zich de komende periode – in samenspraak met de directie van Blauwtrust Groep en de Raad van Commissarissen – bezighouden met opvolging van Twan Cats.

CV

Na zijn studie rechten begon Twan Cats zijn carrière bij KPN. Hier werkte hij onder andere bij Fusies & Overnames en vervulde verschillende managementposities bij de retail en wholesale organisatie. Daarna trad hij als commercieel directeur bij HR softwareleverancier RAET in dienst, een functie die hij als medeoprichter combineerde met een plek in de adviesraad van de mobiele startup ORTEL Mobile. Vanaf 2013 is Twan Cats betrokken bij de Blauwtrust Groep.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.